Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Forli Printet Chinos

Chinos i komfortabel bomullsstretch med dempet ton i ton print. Buksen har skrå stikklommer foran, myntlomme, og paspoilerte baklommer med knapp. Moderne passform som passer de fleste menn. Les mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
499,- før 999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36
38
40
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Chinos i komfortabel bomullsstretch med dempet ton i ton print. Buksen har skrå stikklommer foran, myntlomme, og paspoilerte baklommer med knapp. Moderne passform som passer de fleste menn.

  Materialer: 98% Bomull, 2% Spandex
  Fargekode: EGG
  Artikkelnummer: 7242191

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.