Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Christer Dobby Chinos

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Lett vasket chinos med normal passform og rette ben. Buksen er i en lett dobbystruktur som gir en klassisk look. Buksen har baklommer med knapp, chinoslommer og myntlomme i front. Normal livhøyde. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Lett vasket chinos med normal passform og rette ben. Buksen er i en lett dobbystruktur som gir en klassisk look. Buksen har baklommer med knapp, chinoslommer og myntlomme i front. Normal livhøyde.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7234773

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.