Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Alain Blue Tint Hyper Stretch Jeans

Alain Blue Tint Hyper Stretch Jeans

Tidløs og behagelig 5-lommers hyperstretch jeans med 80% elastisitet. Materialet er meget mykt og komfortabelt med en egenskap som gir full fleksibilitet i tillegg til at den alltid bevarer passformen. Buksen har et steinvasket uttrykk med lett slitasje på foran og bak med kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo bak i livet. Les mer

Pris ikke tilgjengelig
Velg farge for å gå videre
Varen er ikke tilgjengelig
Stylenummer: 1660616
 • Tidløs og behagelig 5-lommers hyperstretch jeans med 80% elastisitet. Materialet er meget mykt og komfortabelt med en egenskap som gir full fleksibilitet i tillegg til at den alltid bevarer passformen. Buksen har et steinvasket uttrykk med lett slitasje på foran og bak med kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo bak i livet.

  Materialer: 87% polyester, 9% polyester, 4% elastan
  Artikkelnummer: 7244116

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.