Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Lilja Topp

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Rød: Fired Brick Rød: Fired Brick
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin jerseytopp i myk bambusblanding. Blusen har lange ballongermer med puff og elastisk mansjett, halvhøy krage med splitt foran og lukkes i nakken med 2 knapper. Les mer

 • Feminin jerseytopp i myk bambusblanding. Blusen har lange ballongermer med puff og elastisk mansjett, halvhøy krage med splitt foran og lukkes i nakken med 2 knapper.

  Materialer: 75% Bambus, 25% Polyester
  Fargekode: KB1
  Artikkelnummer: 7244817

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.