Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Vera Stråveske

Sommerlig tofarget stråveske med gode bærehåndtak i kunstskinn. Den romslige vesken lukkes med praktisk magnettrykknapp, er fôret og har en innerlomme med glidelås og to uten. Dekorative dusker på håndtak som er avtagbare. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
179,- før 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Sommerlig tofarget stråveske med gode bærehåndtak i kunstskinn. Den romslige vesken lukkes med praktisk magnettrykknapp, er fôret og har en innerlomme med glidelås og to uten. Dekorative dusker på håndtak som er avtagbare.

  Materialer: 100% strå
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243121

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.