Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Tiffany Bag

Bag i slitesterk nyloncanvas med glidelåslukning og gode skulderemmer. Bagen har en generøs størrelse og innvendig glidelåslomme og kontrastfarget fôr. Liten gullfarget logobadge på siden. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain no:BEIGE: Oyster Gray no:BEIGE: Oyster Gray
899,-
Velg størrelse:

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Bag i slitesterk nyloncanvas med glidelåslukning og gode skulderemmer. Bagen har en generøs størrelse og innvendig glidelåslomme og kontrastfarget fôr. Liten gullfarget logobadge på siden.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7246408

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.