Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Madine Stråveske

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Flettet stripet stråveske med pomopong dekor. Vesken har rund hank og innvendig fôr med magnetlukning. Vesken er 51 cm vid på toppen, 19 cm i bunnen og er totalt 42 cm høy. Les mer

 • Flettet stripet stråveske med pomopong dekor. Vesken har rund hank og innvendig fôr med magnetlukning. Vesken er 51 cm vid på toppen, 19 cm i bunnen og er totalt 42 cm høy.

  Materialer: 100% papir strå
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7243390

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.