Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Lynette Poncho

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Stor generøs poncho i delikat dempet vevet rute. Ponchoen er åpen i front, har frynser og er i en lett og myk ullblanding. Modellen er 180 cm høy. Les mer

 • Stor generøs poncho i delikat dempet vevet rute. Ponchoen er åpen i front, har frynser og er i en lett og myk ullblanding. Modellen er 180 cm høy.

  Materialer: 80% ull, 20% polyamid
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7245252

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.