Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

La Plage Bag

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rosa: Teaberry Rosa: Teaberry
499,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Romslig ensfarget veske med gode bærehåndtak i praktisk lett materiale. Den funksjonelle vesken lukkes med magnettrykknapp, har en innvendig lomme og maritim ton i ton tekst og logo på siden. Lengde: 58cm, Bredde: 13cm Les mer

 • Romslig ensfarget veske med gode bærehåndtak i praktisk lett materiale. Den funksjonelle vesken lukkes med magnettrykknapp, har en innvendig lomme og maritim ton i ton tekst og logo på siden. Lengde: 58cm, Bredde: 13cm

  Materialer: 50% PU, 50% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243241

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.