Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Doreen Weekend Bag

Lekker og romslig Weekend Bag i blank nylon med detaljer i imitert skinn. Den anvendelige vesken lukkes med glidelås, er fôret og har praktiske bærehåndtak. Vesken har en glidelåslomme på innsiden. Lengde: 57cm, Høyde: 35cm, Bredde: 8cm. Les mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Lekker og romslig Weekend Bag i blank nylon med detaljer i imitert skinn. Den anvendelige vesken lukkes med glidelås, er fôret og har praktiske bærehåndtak. Vesken har en glidelåslomme på innsiden. Lengde: 57cm, Høyde: 35cm, Bredde: 8cm.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7241788

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tørkes av med fuktig klut

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.