Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Perita Chunky Sneaker

Tidsriktig og lett chunky sneaker med tøffe detaljer og dobbeldemping i form av en perforert dempet innersåle og fulldempet yttersåle. Den komfortable joggeskoen er i imitert semsket skinn og har snøring for individuell tilpasning. Logo på tunge og praktisk pulltab på hælkappe. Les mer

Velg farge
Rosa: Pink Rosa: Pink
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Tidsriktig og lett chunky sneaker med tøffe detaljer og dobbeldemping i form av en perforert dempet innersåle og fulldempet yttersåle. Den komfortable joggeskoen er i imitert semsket skinn og har snøring for individuell tilpasning. Logo på tunge og praktisk pulltab på hælkappe.

  Materialer: Imitert semsket skinn
  Fargekode: 350
  Artikkelnummer: 7242796

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.