Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Joi Boots

Chunky ankelhøye hverdagsboots i imitert skinn. Enkel snøring gjennom metallhemper for individuell tilpasning. De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og er foret innvendig og rundt ankel i myk syntetpels. Gode og varme sko på kalde dager. Les mer

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Chunky ankelhøye hverdagsboots i imitert skinn. Enkel snøring gjennom metallhemper for individuell tilpasning. De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og er foret innvendig og rundt ankel i myk syntetpels. Gode og varme sko på kalde dager.

  Fargekode: 603
  Artikkelnummer: 7245621

  Tørkes av med en fuktig klut

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.