Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Eleve 3

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
299,- før 399,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Sommerlig sko med snøring og platåsåle. Skoen har overdel i kraftig tekstil, polstret innersåle og kraftig hvit yttersåle i vulkanisert gummi for god komfort. Tricolore logoflagg på hælkappe. Les mer

 • Sommerlig sko med snøring og platåsåle. Skoen har overdel i kraftig tekstil, polstret innersåle og kraftig hvit yttersåle i vulkanisert gummi for god komfort. Tricolore logoflagg på hælkappe.

  Materialer: Overdel i kraftig bomull
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7246720

  Tørkes av med fuktig klut

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.