Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Vex tunic

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
1 100,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjortetunika i krisp satengvevet poplin med generøs vidde, krage og frontknepping. Tunikaen har bærestykke med splitt i ryggen, er lenger bak enn foran og har hempe for oppbrett på ermet. Lengde ca til midt på låret foran. Les mer

 • Skjortetunika i krisp satengvevet poplin med generøs vidde, krage og frontknepping. Tunikaen har bærestykke med splitt i ryggen, er lenger bak enn foran og har hempe for oppbrett på ermet. Lengde ca til midt på låret foran.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7248471

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.