Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Thelma Bluse

Velg farge
Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy Rød: Fired Brick Rød: Fired Brick
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Bluse i lett småmønstret chiffonkvalitet med liten rynkekrage, skjult front knepping og raglanerm med god vidde. Blusen har trukne knapper i halsåpning og på mansjett, små volanger på ermet og ledig passform. Les mer

 • Bluse i lett småmønstret chiffonkvalitet med liten rynkekrage, skjult front knepping og raglanerm med god vidde. Blusen har trukne knapper i halsåpning og på mansjett, små volanger på ermet og ledig passform.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EHI
  Artikkelnummer: 7244798

  Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.