Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Selita Rutet Skjorte

Velg farge
Rosa: Pink Mist Rosa: Pink Mist
1 099,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Oversized rutete storskjorte i behagelig ullblanding. Skjorten har naturfargede knapper i front, bærstykke med fold bak, lange ermer med knapp og splitt i mansjetten og brystlommer med knappet klaff. Rundet avslutning i kanten nederst. Les mer

 • Oversized rutete storskjorte i behagelig ullblanding. Skjorten har naturfargede knapper i front, bærstykke med fold bak, lange ermer med knapp og splitt i mansjetten og brystlommer med knappet klaff. Rundet avslutning i kanten nederst.

  Materialer: 60% polyester, 40% ull
  Fargekode: MIF
  Artikkelnummer: 7247232

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.