Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Selina skjorte

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
399,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjorte i krisp poplin med feminine innsnitt foran og bak og knappestolpe med matchende knapper. Skjorten har ballongerm med søm, og rynker og mansjett med knapp og splitt. Les mer

Mer info

Mer info

Skjorte i krisp poplin med feminine innsnitt foran og bak og knappestolpe med matchende knapper. Skjorten har ballongerm med søm, og rynker og mansjett med knapp og splitt.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: O68
Artikkelnummer: 7248108

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler