Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Norah Bluse

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
899,- før 1 199,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Sval bluse med lavt bærestykke og engelsk blonde. Blusen har rund hals med knytesnor og dusk, vide ermer med knapp og mansjett og ledig passform. Les mer

 • Sval bluse med lavt bærestykke og engelsk blonde. Blusen har rund hals med knytesnor og dusk, vide ermer med knapp og mansjett og ledig passform.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7246822

  Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Kan renses. Opp til 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.