Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Milli bluse

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Småmønstret bluse i lett materiale med ledig passform og buet avslutning nederst med splitt i siden, lange ermer med liten puff og elastisk mansjett. Blusen har halvhøy krage med elastikk, splitt og 3 små knapper. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Småmønstret bluse i lett materiale med ledig passform og buet avslutning nederst med splitt i siden, lange ermer med liten puff og elastisk mansjett. Blusen har halvhøy krage med elastikk, splitt og 3 små knapper.

Materialer: 100%viskose
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7248586

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tørkes flatt.

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Håndvaskes i kaldt vann

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler