Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Meline Twill Skjorte

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjorte i bomullstwill med engelsk broderi, feminin rundet krage, og knappestolpe med matchende trykknapper i metall . Blusen er rett i fasongen, har bærestykke med små rynker bak og lang erm med liten puff og kneppet mansjett. Rundet avslutning i kanten nederst, og liten metallbagde nede på siden. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Skjorte i bomullstwill med engelsk broderi, feminin rundet krage, og knappestolpe med matchende trykknapper i metall . Blusen er rett i fasongen, har bærestykke med små rynker bak og lang erm med liten puff og kneppet mansjett. Rundet avslutning i kanten nederst, og liten metallbagde nede på siden. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7247578

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.