Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Lucy Bluse

Velg farge
Rosa: Marsala Rosa: Marsala Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
599,- før 799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin bluse med firkantet utringing og fuskeknepping i front. Blusen har en feminin passform med kort erm med liten puff og glidelåslukning i siden. Les mer

 • Feminin bluse med firkantet utringing og fuskeknepping i front. Blusen har en feminin passform med kort erm med liten puff og glidelåslukning i siden.

  Materialer: 55% Lin,45% Viskose
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7246779

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Stryk i fasong etter vask. Strekkes i fasong og hengetørkes. Opptil 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.