Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Kirby overskjorte

Velg farge
Grå: Vetiver Grå: Vetiver
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Jakke i skjortemodell med løst knytebele i livet. Skjorten er i myk babycord i bomull med stretch, har brystlommer med klaff og knapp, knappestolpe med tryknapper i front og rundet avsluning nederst. Les mer

 • Jakke i skjortemodell med løst knytebele i livet. Skjorten er i myk babycord i bomull med stretch, har brystlommer med klaff og knapp, knappestolpe med tryknapper i front og rundet avsluning nederst.

  Materialer: 98% Bomull,2% Elastan
  Fargekode: I5Z
  Artikkelnummer: 7248160

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.