Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Kathy Rutet Flannelskjorte

Velg farge
Rosa: Cradle Pink Rosa: Cradle Pink
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Delikat og feminin bluse i myk rutet flannel med rysjedetaljer, lyse knapper i front og lang erm med knappet mansjett. Skjorten har lett innsvingt passform med buet avslutning nederst og en liten metallbadge på siden nede. Les mer

Mer info

Mer info

Delikat og feminin bluse i myk rutet flannel med rysjedetaljer, lyse knapper i front og lang erm med knappet mansjett. Skjorten har lett innsvingt passform med buet avslutning nederst og en liten metallbadge på siden nede.

Materialer: 97% bomull, 3% spandex
Fargekode: MGU
Artikkelnummer: 7248396

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler