Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Karen Bluse

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rosa: Peach Whip Rosa: Peach Whip
749,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin bluse i lett viskose med fôr i kroppen. Blusen har krage med knepping bak og små legg, ballongermer med elastikk nederst og ledig passform. Les mer

 • Feminin bluse i lett viskose med fôr i kroppen. Blusen har krage med knepping bak og små legg, ballongermer med elastikk nederst og ledig passform.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7242285

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Strykes i fasong på lav varme

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.