Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Gertie Skjorte

Bluse i lett viskosekvalitet med diskret innvevde lurexstriper. Blusen har krage, stolpe i front med små matchende knapper, lang pufferm med vidde og mansjett med knepping. Buet avslutning nede. Les mer

Velg farge
Blå: Blue Blå: Blue Brun: Beige Brun: Beige
700,- før 1 000,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i VICbutikker

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Bluse i lett viskosekvalitet med diskret innvevde lurexstriper. Blusen har krage, stolpe i front med små matchende knapper, lang pufferm med vidde og mansjett med knepping. Buet avslutning nede.

  Materialer: 98% viskose, 2% metalltråd
  Fargekode: 603
  Artikkelnummer: 7245883

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.