Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Gianna Skjorte

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel og myk babycord skjorte i 100% bomull. Skjorten har frontknepping, bærestykke med fold bak, rundet avslutning nederst og er lett oversized i passform. Les mer

 • Komfortabel og myk babycord skjorte i 100% bomull. Skjorten har frontknepping, bærestykke med fold bak, rundet avslutning nederst og er lett oversized i passform.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: GOZ
  Artikkelnummer: 7247915

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.