Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Franny bluse

Velg farge
Gul: Golden Spice Gul: Golden Spice
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin rutet bluse med stor krage og raglanerm med mansjett med knapp og splitt. Blusen har rysjedetaljer og knytesnor i halsåpningen. Rett passform Les mer

Mer info

Mer info

Feminin rutet bluse med stor krage og raglanerm med mansjett med knapp og splitt. Blusen har rysjedetaljer og knytesnor i halsåpningen. Rett passform

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: AAJ
Artikkelnummer: 7248163

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler