Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Flora Bluse

Bluse i eksklusiv viskosesateng med kort erm og rund hals med knapp og splitt bak. Blusen har ledig passform og rundet avslutning nederst. Les mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
239,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Bluse i eksklusiv viskosesateng med kort erm og rund hals med knapp og splitt bak. Blusen har ledig passform og rundet avslutning nederst.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7242306

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.