Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Fleur Bluse

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Bluse i lett kreppet viskose, lang erm med kneppet mansjett og en liten krage med flatterende små legg i front og glidelås bak. Blusen har ledig passform og en liten metallbadge i kanten nederst. Les mer

Mer info

Mer info

Bluse i lett kreppet viskose, lang erm med kneppet mansjett og en liten krage med flatterende små legg i front og glidelås bak. Blusen har ledig passform og en liten metallbadge i kanten nederst.

Materialer: 100% Viskose
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7248402

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Strykes i fasong på lav varme

Strekkes i fasong

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler