Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Esther Bluse

Velg farge
Rosa: Tea Rose Rosa: Tea Rose
799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Delikat blomstret peplumbluse med elastikk i livet og pufferm med mansjett og lengde til albuen. Blusen har v-utringing og små stoffknapper i front. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Delikat blomstret peplumbluse med elastikk i livet og pufferm med mansjett og lengde til albuen. Blusen har v-utringing og små stoffknapper i front.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: MNP
  Artikkelnummer: 7246811

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.