Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Essa Skjorte

Velg farge
Hvit: Ecru Hvit: Ecru
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Overskjorte i kraftig bomullstwill med brystlommer med klaff, naturfargede knapper i front, og lang erm med knapp og mansjett. Skjorten har buet avslutning i kanten nede, og er lett oversized i passform. Les mer

 • Overskjorte i kraftig bomullstwill med brystlommer med klaff, naturfargede knapper i front, og lang erm med knapp og mansjett. Skjorten har buet avslutning i kanten nede, og er lett oversized i passform.

  Materialer: 94% bomull, 5% polyester,1% elastan
  Fargekode: O73
  Artikkelnummer: 7247181

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.