Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Ember Cordbluse

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin bluse i myk cordkvalitet med frontknepping og rundet krage. Blusen har ballongermer med puff og høy mansjett med knapper, ledig passform og en liten metallbadge nede på siden. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin bluse i myk cordkvalitet med frontknepping og rundet krage. Blusen har ballongermer med puff og høy mansjett med knapper, ledig passform og en liten metallbadge nede på siden.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7248525

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler