Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Coco Bluse

Partytopp i stretch velour. Blusen har V-utringning, bærestykke på skulder og lang erm med litt vidde og rynket elastikk nederst. Rett passform. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Grønn: Ponderosa Pine Grønn: Ponderosa Pine
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Partytopp i stretch velour. Blusen har V-utringning, bærestykke på skulder og lang erm med litt vidde og rynket elastikk nederst. Rett passform. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 95% polyester, 5% spandex
  Fargekode: GPR
  Artikkelnummer: 7245468

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.