Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Cindy Bluse

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue
1 049,- før 1 399,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Delikat linbluse med feminine rysjer. Blusen har vid pufferm med mansjett og knapp og en diskret logobadge i gullfarget metall nede på venstre side. Modellen er 186 cm høy og bruker str S Les mer

 • Delikat linbluse med feminine rysjer. Blusen har vid pufferm med mansjett og knapp og en diskret logobadge i gullfarget metall nede på venstre side. Modellen er 186 cm høy og bruker str S

  Materialer: 100% Lin
  Fargekode: EN3
  Artikkelnummer: 7245850

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.