Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Caren Bluse

Bluse i lett chambray med knappestolpe og lyse knapper. Blusen har lang erm med knappet mansjett, rysjedetalsj langs halsåpningen og på skulderen. Rett passform og bærestykke med rynker bak. Les mer

Velg farge
Svart: Kentucky Blue Svart: Kentucky Blue
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i VICbutikker

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Bluse i lett chambray med knappestolpe og lyse knapper. Blusen har lang erm med knappet mansjett, rysjedetalsj langs halsåpningen og på skulderen. Rett passform og bærestykke med rynker bak.

  Materialer: 80% bomull, 20% tencell
  Fargekode: C17
  Artikkelnummer: 7245528

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.