Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Bonnie Skjorte

Velg farge
Blå: Faded Denim Blå: Faded Denim
899,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Lett denimskjorte i tencell kvalitet som faller godt og er myk og lett. Skjorten har knappestolpe med naturfargede knapper, bærestykke med fold bak, brystlommer med klaff, og lang erm med knappet mansjett. Ledig passform. Les mer

 • Lett denimskjorte i tencell kvalitet som faller godt og er myk og lett. Skjorten har knappestolpe med naturfargede knapper, bærestykke med fold bak, brystlommer med klaff, og lang erm med knappet mansjett. Ledig passform.

  Materialer: 100% Tencel
  Fargekode: ECL
  Artikkelnummer: 7246255

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Hengetørkes i skyggen. Opptil 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.