Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Billie overskjorte

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Overskjorte i lekker jaquardvevet rutet kvalitet med krage og mansjett med knapp og splitt. Skjorten har frontknepping med matchende trykknapper og brytslommer med klaff og knapp. Rett passform med buet avslutning og splitt i sidene. Les mer

Mer info

Mer info

Overskjorte i lekker jaquardvevet rutet kvalitet med krage og mansjett med knapp og splitt. Skjorten har frontknepping med matchende trykknapper og brytslommer med klaff og knapp. Rett passform med buet avslutning og splitt i sidene.

Materialer: 80% Polyester,20% Akryl
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7248806

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes i vaskepose

Vaskes med tilsvarende farger.

Opp til 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler