Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Bea bluse

Velg farge
Gul: Golden Spice Gul: Golden Spice Svart: Black Svart: Black Rosa: Rose Smoke Rosa: Rose Smoke
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Bluse i lett kreppet viskose og vide ballongermer med puff og bred elastikk nederst. Blusen har rund hals med elastikk i kragen og lukkes med knapp og splitt i nakken. Ledig passform- Blusen kommer i tre forskjellig blomsterprint. Les mer

 • Bluse i lett kreppet viskose og vide ballongermer med puff og bred elastikk nederst. Blusen har rund hals med elastikk i kragen og lukkes med knapp og splitt i nakken. Ledig passform- Blusen kommer i tre forskjellig blomsterprint.

  Materialer: 100% Viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7248109

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Hengetørkes i skyggen. Strykes i fasong på medium varme. Opp til 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.