Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Ariel Bluse

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue Rosa: P11 Rosa: P11
119,- før 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Bluse med V-hals og korte ermer med vidde. Blusen kommer i forskjellige farger og print, og har en liten fold i front, og små rynker i nakken. Feminin passform. Les mer

 • Bluse med V-hals og korte ermer med vidde. Blusen kommer i forskjellige farger og print, og har en liten fold i front, og små rynker i nakken. Feminin passform.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: P11
  Artikkelnummer: 7247037

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.