Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Maggie Linshorts

Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement Rosa: Canteloupe Rosa: Canteloupe Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Linshorts med avtagbart belte. Shortsen har en fuskelomme bak, stikklommer og legg i front og lukkes med glidelås og knapp. Shortsen kommer i tre varianter, mørk blå, linfarget og en blomstermønstret. Les mer

 • Linshorts med avtagbart belte. Shortsen har en fuskelomme bak, stikklommer og legg i front og lukkes med glidelås og knapp. Shortsen kommer i tre varianter, mørk blå, linfarget og en blomstermønstret.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: MKN
  Artikkelnummer: 7243599

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.