Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Wilma kjole

Velg farge
Rosa: Winetasting Rosa: Winetasting
1 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole i delikat kvalitet med rund hals med splitt og snøring og lange ermer med knappet mansjett. Kjolen har rett passform med løs knytesnor i livet, og avsluttes nederst med to asymetriske volangkapper. Lengde ca til kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Kjole i delikat kvalitet med rund hals med splitt og snøring og lange ermer med knappet mansjett. Kjolen har rett passform med løs knytesnor i livet, og avsluttes nederst med to asymetriske volangkapper. Lengde ca til kneet.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: MWX
Artikkelnummer: 7248906

Vask og vedlikehold

Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tørkes flatt.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler