Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Vanya Kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 000,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin kjole i myk kvalitet med elastisk struktur. Kjolen har elastikk i livet søm og kappeskjørt. som rekker ca til midt på leggen. Rund halsåpning og kort erm. Les mer

 • Feminin kjole i myk kvalitet med elastisk struktur. Kjolen har elastikk i livet søm og kappeskjørt. som rekker ca til midt på leggen. Rund halsåpning og kort erm.

  Materialer: 95% polyester, 5% elastan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7246952

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.