Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Thelma Kjole

Velg farge
Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy
389,- før 1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole med feminine detaljer i lett materiale og med fôr i kroppen. Kjolen har rundet halsringing med snøring og frontknepping til livet, Liten volang i livet og på skulderene, lang erm med vidde og skjørt med godt fall og lengde til nedenfor knærne. Les mer

Mer info

Mer info

Kjole med feminine detaljer i lett materiale og med fôr i kroppen. Kjolen har rundet halsringing med snøring og frontknepping til livet, Liten volang i livet og på skulderene, lang erm med vidde og skjørt med godt fall og lengde til nedenfor knærne.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: EHI
Artikkelnummer: 7244797

Vask og vedlikehold

Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes i vaskepose

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler