Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Thelma Kjole

Velg farge
Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy
389,- før 1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole med feminine detaljer i lett materiale og med fôr i kroppen. Kjolen har rundet halsringing med snøring og frontknepping til livet, Liten volang i livet og på skulderene, lang erm med vidde og skjørt med godt fall og lengde til nedenfor knærne. Les mer

 • Kjole med feminine detaljer i lett materiale og med fôr i kroppen. Kjolen har rundet halsringing med snøring og frontknepping til livet, Liten volang i livet og på skulderene, lang erm med vidde og skjørt med godt fall og lengde til nedenfor knærne.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EHI
  Artikkelnummer: 7244797

  Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.