Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Rubi Kjole

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole i behagelig kvalitet med dempet rute og klassisk snitt. Kjoen har rundet halsåpning, glidelås lukning i ryggen og sømdeling i livet bak med små rynker. 3/4 lang erm og lengde ca til kneet. Kjolen er foret i kroppen. Les mer

 • Kjole i behagelig kvalitet med dempet rute og klassisk snitt. Kjoen har rundet halsåpning, glidelås lukning i ryggen og sømdeling i livet bak med små rynker. 3/4 lang erm og lengde ca til kneet. Kjolen er foret i kroppen.

  Materialer: 88% polyester, 10% viskose og 2% spandex
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245185

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.