Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Peyton Cargoskjørt

Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement Grå: Vetiver Grå: Vetiver
899,-
Velg størrelse:
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Behagelig cargoskjørt i myk og lett herringbone vevet lin og bomullsblanding med elastikk og snøring i livet. Skjørtet har lengde ca til kneet, og utenpåsydde frontlommer og sidelommer. Les mer

 • Behagelig cargoskjørt i myk og lett herringbone vevet lin og bomullsblanding med elastikk og snøring i livet. Skjørtet har lengde ca til kneet, og utenpåsydde frontlommer og sidelommer.

  Materialer: 55% lin,45% Bomull
  Fargekode: I5Z
  Artikkelnummer: 7246794

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.