Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Olea kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Småmønstret kjole i lett materilae med fôr i kroppen. Kjolen har panel med små legg foran og bak på skulder, liten rysjekrage med knapp og splitt i front, lang erm med bred elastisk mansjett og liten rysjekrage på skulderen. Lett utskrådd fasong med løst knytebelte i livet. Lengde til ovenfor kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Småmønstret kjole i lett materilae med fôr i kroppen. Kjolen har panel med små legg foran og bak på skulder, liten rysjekrage med knapp og splitt i front, lang erm med bred elastisk mansjett og liten rysjekrage på skulderen. Lett utskrådd fasong med løst knytebelte i livet. Lengde til ovenfor kneet.

Materialer: 100%viskose
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7248583

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tørkes flatt.

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Håndvaskes i kaldt vann

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler