Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Odila Kjole

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
749,- før 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk kjole i en fin blanding av bomull og lin med praktiske innstikklommer i sidesøm. Kjolen har rund hals med v-formet splitt, kort erm med oppbrett og splitt med gullknapper nede i sidene. Rygglengde 102 cm i str M og ledig passform. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Klassisk kjole i en fin blanding av bomull og lin med praktiske innstikklommer i sidesøm. Kjolen har rund hals med v-formet splitt, kort erm med oppbrett og splitt med gullknapper nede i sidene. Rygglengde 102 cm i str M og ledig passform. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 55% lin, 45% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243227

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.