Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Noelle Kjole

Kjole i lett kvalitet med feminint print og fôr i kroppen. Kjolen har v utrining og knapper i front, splitt og knapp bak, smalt flettet belte i livet og asymmetrisk midiskjørt med god vidde. Kort erm med volum. Les mer

Velg farge
Blå: Plein Air Blå: Plein Air
389,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Kjole i lett kvalitet med feminint print og fôr i kroppen. Kjolen har v utrining og knapper i front, splitt og knapp bak, smalt flettet belte i livet og asymmetrisk midiskjørt med god vidde. Kort erm med volum.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EO1
  Artikkelnummer: 7243605

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.