Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Nisas Kjole

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown Rosa: Winetasting Rosa: Winetasting
1 400,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole i stretchfløyel med feminint snitt, rundet halsåpning og 3/4 lange ermer. Kjolen har sømdetalj på venstre skulder, markert liv med søm og flatterende draperinger, smalt skjørt med lengde ca til kneet og gullfarget glidelåslukning bak. Les mer

 • Kjole i stretchfløyel med feminint snitt, rundet halsåpning og 3/4 lange ermer. Kjolen har sømdetalj på venstre skulder, markert liv med søm og flatterende draperinger, smalt skjørt med lengde ca til kneet og gullfarget glidelåslukning bak.

  Materialer: 90% polyester, 10% elastan
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7238257

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.