Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Mirelle Stripet Kjole

Komfortabel stripet jersey kjole i lekker pique struktur med rund hals og kort erm med oppbrett. Kjolen er i en deilig blanding av bomull og lyocell, har knyting i midjen og stikklommer i siden. Ledig passform og rygglengde 102 i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Komfortabel stripet jersey kjole i lekker pique struktur med rund hals og kort erm med oppbrett. Kjolen er i en deilig blanding av bomull og lyocell, har knyting i midjen og stikklommer i siden. Ledig passform og rygglengde 102 i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 70%lyocell, 30% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243299

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.